Online skoleopgaver – the list!

Gæsteindlæg

Jeg er overbevist om, at mit yngel allerhelst vil bruge Lockout-dagene på Minecraft eller League of Legends, i stedet for at vi voksne arrangerer alt mulig skoleagtigt for dem; men jeg ved også at jeg selv gerne vil have, at de bruger dagene på andet og mere end dét.

Jeg er ikke selv lærer og har ingen særlige forudsætninger for, at finde på opgaver i str. 4/5. klasse, så jeg spurgte #twitterhjerne om links til online opgaver,for på den måde at koble mine børns ønske om at arbejde/spille på deres computere, med mine fromme tanker om, at de også gerne må lære bare lidt.

Her er listen – genereret på ganske få minutter, udelukkende på med ren twitterpower!

Elevunivers.dk (via unilogin)
Matematikbogen.dk
Gratisskolen.dk (opgaver til print)
Matematikfessor.dk
Newsskole.dk
mat.kaninhop.dk/
123abc.dk/
danskfaget.dk
samfundsfaget.dk
historiefaget.dk
biologifaget.dk

Sig endelig til hvis du har flere forslag, så opdaterer jeg gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *